Verhuur uw vakantiehuis in Algarve Portugal door Portucasa

Wij verhuren al twintig jaar succesvol vakantiehuizen in Portugal. Onze klanten komen voornamelijk uit Nederland en België. Ze zijn divers maar ze zoeken allemaal een sfeervol verblijf en willen genieten van de natuur, gastronomie en cultuur in dit bijzondere deel van Portugal. Een groot deel van onze klantengroep heeft al meerdere malen bij ons geboekt hebben of zijn klanten die via familie of vrienden over ons gehoord hebben.

Uit evaluaties blijkt dat onze goede bereikbaarheid, onze persoonlijke aanpak, het helpen uitzoeken naar het juiste vakantiehuis en onze diverse selectie van huizen wordt gewaardeerd. Wij streven naar ?What you see is what you get?. We verschaffen onze klanten eerlijke informatie over onze huizen en over de Algarve. Want, wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, ons vertrouwen en zo weer bij ons en u terugkomen. Als onze klanten een van de vakantiehuizen bezocht hebben, dan kunnen ze ons een evaluatieformulier toesturen met hun mening over het vakantiehuis, de afhandeling van de boeking, ontvangst ter plekke etc. Dit helpt ons en de eigenaren zo goed mogelijk in te spelen op wensen van klanten. Uit de evaluaties blijkt dat klanten onze aanpak en selectie van huizen waarderen.

Kosten/commissie

Er zijn geen directe kosten aan verbonden om een huis op onze website te plaatsen. Wij werken op commissiebasis per boeking (no cure, no pay!).

Wij bieden u

Kosteloze plaatsing van uw huis op onze website. Wij bieden maatwerk voor uw huis en werken op commissiebasis per boeking (no cure, no pay).

Actieve promotie van het huis (Affiliate marketing, Google, social media, Nieuwsbrieven) op de Nederlandse, Belgische en internationale markt. Portucasa staat op de eerste pagina van Google als er bv gezocht wordt op ?vakantiehuis Algarve? of ?villa Algarve? of ?vakantiehuis Portugal?.

Verzorging van de hele reserveringsprocedure en incassering van huurgelden; wij zorgen dat een reservering snel wordt afgehandeld, een klant tijdig zijn factuur en voucher ontvangt en met alle vragen bij ons terecht kan.

Bereikbaarheid van ons kantoor zeven dagen per week: zowel voor huiseigenaar, beheerder als gast. Tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en daarbuiten via e-mail op info@portucasa.nl.

Snelle en correcte afhandeling van betalingen aan de eigenaar: we zorgen voor volledige betaling aan de eigenaar, altijd VOOR aankomst van de klant.

Assistentie rondom calamiteiten in samenwerking met u. 

 

Internet, gemak voor klanten en eigenaren

Klanten kunnen op onze website de beschikbaarheid van een huis zien en direct boeken. U als eigenaar krijgt via een link met password toegang tot ons boekingssysteem om uw eigen reserveringen in ons systeem in te voeren. Op deze manier krijgt een klant altijd de actuele beschikbaarheid op de website te zien en kan dus direct boeken. Via dezelfde link kunt u ook alle informatie oproepen over de boekingen die Portucasa voor uw huis heeft. U krijgt hier bijvoorbeeld de gegevens van de huurders te zien (naam, tel.nr., geboortedata etc.) en u kunt ook zien hoeveel wij u voor de boeking moeten betalen en of dit bedrag al is over gemaakt.

Procedure

Voordat wij tot plaatsing op onze website overgaan, bezoeken we altijd eerst zelf het huis zodat we kunnen beoordelen of het huis binnen ons aanbod past. Aan de hand van dit bezoek kunnen we uw huis goed op onze website presenteren en onze klanten goed adviseren. Ook hebben we graag persoonlijk contact met de eigenaar. In een gesprek kunnen we onze werkwijze, prijzen voor het huis, contract etc. bespreken.

Als u interesse heeft om met ons samen te werken, stuurt u ons dan een link naar website waar het huis te zien is of e-mail met wat informatie over het huis en het liefst ook foto's. 

Portucasa -  Peter Vallen, Loes Tikink