Over Portucasa en het team erachter


Wij houden van de oneindige keuze aan stranden, van de mooie natuurgebieden, de ruimte, de gevarieerde keuken, de mooie wijnen, de dorpjes waarin de kleine dingen nog groots zijn en natuurlijk van de Portugese gastvrijheid!

Portucasa oprichter Peter Vallen heeft vele jaren in de Algarve gewoond, zijn collega Loes Tikink woont er een groot deel van het jaar. Zij kennen de gebieden en de huizen zeer goed en adviseren u graag persoonlijk over de beste keuze voor u. De door hen bezochte en uitgekozen huizen hebben stuk voor stuk hun eigen bijzonderheden: de locatie, de sfeer van het huis, de enorme luxe of juist de Portugese eenvoud, de unieke omgeving? Portucasa probeert altijd die huizen te kiezen die nét even een meerwaarde hebben op hun eigen wijze. Voor ieder wat wils, van budget tot luxe maar allemaal qua prijs-kwaliteit op hun juiste waarde geschat en eerlijk omschreven op de website.

Diversiteit, eerlijkheid en persoonlijke aandacht: dat is al meer dan 20 jaar de kracht van Portucasa.  

We hopen dat uw kennismaking met Portucasa het begin vormt van een boeiende ontmoeting met de Portugese natuur en de cultuur, en ontaardt in een vaste klantrelatie met ons, waarbij u met regelmaat in een van onze huizen kunt genieten van telkens weer een prachtig verblijf.

Voor vragen en adviezen zijn we telefonisch en via e-mail bereikbaar tijdens kantooruren. Buiten de kantooruren kunt u, zeven dagen per week, via e-mail met ons communiceren. Wij streven ernaar altijd binnen enkele uren en in ieder geval binnen een dag op uw bericht te reageren.  

Veelgestelde vragen.
Veel vragen zijn al eens gesteld en beantwoord op onze website.

Voor vragen en adviezen zijn we telefonisch en via e-mail bereikbaar tijdens kantooruren. Ook buiten de kantooruren kunt u zeven dagen per week via e-mail met ons communiceren.

Peter Vallen Bekijk specialisme
Louise (Loes) Tikink Bekijk specialisme
Carry Bohmermann Bekijk specialisme